Hoppa till innehåll

Hemstädning i Alvesta

Städat Hemma | Hemstädning i Alvesta
Städat Hemma | Hemstädning i Alvesta

Vi erbjuder hemstädning i Alvesta i form av städhjälp vid till exempel storstädning, eller återkommande städning hemma. Med återkommande hemstädning, eller veckostädning, så städar vår duktiga personal ditt hem enligt schema. Det är som en prenumeration på städning, men utan krångliga villkor eller bindningstider. Med rutavdrag betalar du endast hälften av vad städningen annars skulle kosta. Det är nästan skamligt billigt att få hjälp med städning i Alvesta med våra fina erbjudanden.

  • Professionell städpersonal med bra arbetsvillkor
  • Alltid samma städare och samma tid
  • Enkel månadsvis betalning

Hjälp med städning hemma

Vi har erfarna och duktig personal som hjälper dig med, eller helt och hållet tar hand om städningen av din bostad. Vanligtvis har man hemstädning varannan eller varje vecka. Då kommer samma städare på samma tid och veckodag och städar ditt hem enligt det vi har kommit överens om.

Vad kostar hemstädning?

Vad kostar städhjälp i lägenheten eller villan? I grunden baseras kostnaden på hur många timmar städfirman behöver för att städa bostaden. Vanligtvis så går det mer tid att städa en större villa än en liten lägenhet. Men, det är inte bara storleken som påverkar priset utan också levnadsvanor, ålder, hur många personer som vistas i bostaden, om där finns husdjur, samt en mängd andra faktorer. Att ge exempel på hemstädning pris kan bli mycket missvisande. Månadskostnaden för veckostädning kan variera allt från ett par hundralappar till flera tusen kronor.

Kostnadsfri offert på hemstädning

För att kunna ge dig en offert eller ett erbjudande på mycket prisvärd hemstädning i Alvesta ber vi dig fylla i dina uppgifter så vi kan återkoppla med ett prisförslag.

Ja tack! Jag vill få offert på hemstädning

Fråga städfirman

Vad ingår i hemstädning?

Normalt ingår grundstädning av kök, badrum, allrum och sovrum. Men vi har alltid fokus på kundens intresse och önskemål. Därför är alltid vår städning anpassningsbar efter era behov.

Måste vi vara hemma under städningen?

Under hemstädsmötet går vi igenom alla viktiga frågor och sammanställer en städinstruktion utifrån era behov och önskemål. När sedan våra städare kommer och städar hos er är de redo att börja städa direkt. Ni behöver inte vara hemma när vi städar er bostad.

Vad kostar hemstädning?

Kostnaden för hemstädning är baserat på hur lång tid det tar att utföra städningen och det beror främst på hur stort ni bor men också hur mycket jobb det är att utföra. Hur lång tid det behövs för att städa bestäms innan vi börjar städa hos er. Hos oss har ni alltid fast pris och vet i förväg vad det kommer att kosta.

Hemstäd i Alvesta

Vi tillhandahåller hemstädning i hela Alvesta kommun. Förutom i Alvesta så kan du få städhjälp och beställa hemstäd Moheda, hemstäd Grimslöv, hemstäd Torpsbruk, hemstäd Vislanda, hemstäd Hjortsberga, samt alla gårdar och stugor däremellan.

Städtjänster vi erbjuder i Alvesta

I hela Alvesta kommun erbjuder vi följande städtjänster:

  • Veckostädning (återkommande hemstädning)
  • Fönsterputsning (både in och utvändigt)
  • Flyttstädning samt städ och tömning av dödsbo

Hemstädning på andra orter?

Vår städfirma erbjuder även städtjänster i:


Hemstädning